Fly & Transfer

Fly til Malaga eller Gibraltar


Flybilletter kan svinge meget i pris og ligger alt fra kr. 700,- til kr. 2000,- pr. billet afhængigt af hvor man flyver fra.

Billigste billetter finder man når man flyver fra Malmø, Berlin og Billund med Ryan Air, men også jævnligt fra København med bl.a. Norwegian, SAS m.fl.

Søg på www.momondo.dk men husk også at søge direkte på www.ryanair.com og www.norwegian.dk da de jævnligt ikke kommer med i søgemaskinernes resultater.


Da vi godt kan være fleksible med ankomst/afrejse dagene så send os en mail og vi ser om vi kan tilpasse ankomst og afrejsedagene ud fra hvis i finder nogle billige afgange på nogle måske lidt skæve dage.

Lufthavns transfer - Leje af Bil eller Taxa?

Der er 2 måder: book en Taxa eller lej en bil i lufthavnen.

Lejligheden ligger kun 30 minutter fra Gibraltar og kun 55 min. fra Malaga Lufthavn.
 

Taxa Transfer tur/retur koster ca. kr.1800,- (max 4 personer)
Billeleje koster fra ca. kr. 800,- pr. uge. (bil til 4-5 personer)

Vores anbefaling er at leje en bil da det oftest er billigere og i på den måde har en bil til rådighed hele ferien, som kan bruges til at se de mange attraktioner som Costa del Sol tilbyder.


Kig evt. på http://www.brunoscar.com som er det firma vi bruger når vi selv lejer bil da de er utrolig flexible og ikke har alle mulige skjulte gebyrer som de andre store udlejnings firmaer desværre har.

Vi har en rabat aftale på 5% som du får ved at indtaste rabat koden allin i feltet "discount code"

Vi har en TomTom GPS enhed som man kan låne hvis man er i tvivl om man selv kan finde vej fra lufthavnen til lejligheden.
Vi har allerede indkodet adressen så det er bare at tænde enheden og den er klar til brug.

200m til Supermarked 

900m til lystbådehavn

1400m til golfbanen

Lækre pool områder